Nytt nummer av Filosofisk supplement: Sansning

Filosofisk supplements siste nummer, Sansning, er nå på plass hos abonnenter og i butikkene!

Alle kan uansett lese utdrag fra nummeret her på nettsiden. Utlysningsteksten finnes på https://filosofisksupplement.no/sansning-leder/. Her er et utdrag:

Vi får, om ikke all, så mesteparten, av vår informasjon om verden gjennom våre sanser. Gjennom våre sanseinntrykk og bearbeidelsen av disse blir vi kjent med og evner å omgås vår indre og den ytre verden, men vi er likevel godt kjent med at sansene våre kan bedra oss. Vi ser en farget flate som vidt forskjellig ettersom den er mot en lys bakgrunn eller en mørk; vi hallusinerer engler og demoner og røde tomater. Persepsjonsfilosofien er delt i både synet på om vi gjennom direkte kontakt via våre sanser ser verden slik den faktisk er eller om vi kun oppfatter de sterkt bearbeidede persepsjonene som oppstår når sanseinntrykkene møter hjernen vår, og hvorvidt disse persepsjonene representerer noe eller ei.

I tillegg publiserer vi umiddelbart intervjuet med Kristin Gjesdal her på internett, tilgjengelig for alle interesserte. Intervjuet finnes på https://filosofisksupplement.no/filosofi-og-forstaelse-et-intervju-med-kristin-gjesdal/.

Vil du kjøpe bladet? Besøk https://filosofisksupplement.no/salg-og-abonnement/ for mer informasjon.